A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716061370.5837.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul interimar Mihai Chirica a avut o intrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-01-2016, ora 08:57

Primarul interimar Mihai Chirica a avut o intrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania

Articol de Madalina Irimia
Excelenta Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, a efectuat astazi o vizita de curtoazie la Iasi.

La finalul intrevederii cu primarul interimar Mihai Chirica, Excelenta Sa si-a exprimat dorinta de a cunoaste cat mai bine Iasul si a promis ca va reveni. „Ii multumesc domnului primar pentru primirea calduroasa de care am avut parte. Sunt Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, nu doar in Bucuresti, si este important pentru mine sa vizitez toata tara. Iasul este cunoscut peste tot in lume ca fiind un centru cultural, istoric, dar si un centru pentru inovatie, tehnologie si stiinta. Sper ca si intalnirile pe care le voi avea cu oamenii de afaceri si cu oamenii de cultura vor fi la fel de interesante. Cu siguranta nu va fi singura mea vizita la Iasi. Vreau sa invat cat mai multe lucruri despre orasul dumneavoastra si cu siguranta voi reveni”, a afirmat Excelenta Sa Hans Klemm.

Pe 16 septembrie 2015, Hans G. Klemm a depus juramantul in calitate de Ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Departamentului de Stat, in prezenta Secretarului de Stat, John Kerry, si a Ambasadorului Romaniei in Statele Unite ale Americii, Excelenta Sa George-Cristian Maior.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii