A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713478464.3424.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Nichita: „Nu sunt nici robot, nici puritan. Necazurile sunt pentru toata lumea”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-05-2015, ora 15:07

Primarul Nichita: „Nu sunt nici robot, nici puritan. Necazurile sunt pentru toata lumea”

Articol de Cristian Amariei
Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar pentru ca isi spiona iubita folosindu-se de Politia Locala, spune ca deocamdata nu va face nicio declaratie despre aceasta ancheta, desi admite ca nu e "nici robot, nici puritan".

"Sunt intr-o faza in care nu pot sa raspund la intrebari, sunt un om caruia ii place sa respecte regulile. In acest moment e normal sa nu fac niciun fel de declaratie. O sa vina si momentul in care o sa spun tot ceea ce ii de spus si tot ce e senzational in acesta ancheta", a precizat Nichita.

Nichita a admis ca nu este "nici robot, nici puritan" si a facut un apel catre jurnalisti, carora le-a cerut "sa fie oameni", pentru ca "necazurile sunt pentru toti in viata asta".

"Nu sunt niciun robot, niciun puritan, dar in aceasta etapa va rog sa fiti oameni, pentru ca pana la urma lucrurile se rezolva cu oameni, pentru ca necazurile sunt pentru toti in viata asta", a mai spus edilul.

Marti este prima zi in care Nichita merge la Primarie, dupa ce a fost retinut de procurorii DNA. Luni, Nichita si-a luat o zi de concediu de odihna.

Anterior, Alina Samson, sefa Serviciului de Managementul Calitatii din cadrul Primariei Iasi si "slabiciunea" primarului Nichita, a intrat in Primarie. Aceasta l-a acuzat pe edil ca a lovit-o si a terorizat-o. Samson pune comportamentul primarului pe seama faptului ca ea nu i-a acceptat cererea in casatorie.

Nichita a fost prezentat vineri de DNA instantei cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a fost retinut de procurori joi seara, pentru mai multe fapte, insa judecatorul de la Tribunalul Bucuresti a decis sa nu il trimita dupa gratii, ci sa fie cercetat sub control judiciar. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs.

DNA il acuza pe edil de instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Procurorii sustin ca lucratorii Politiei Locale Iasi, respectiv directorul general Liviu Hliboceanu si subalternul sau Stefan Avirvarei, sef serviciu, si-au indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, in sensul utilizarii resurselor institutiei, respectiv angajati, autoturisme si carburant, in interesul personal al primarului Nichita, pentru a efectua verificari cu privire la activitatile iubitei edilului.

Cei doi sefi din Politia Locala Iasi, retinuti si ei joi seara de DNA, au fost de asemenea plasati sub control judiciar.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii