A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716043248.6889.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Nichita: “Nici eu nu sunt multumit de cum arata piateta Stefan cel Mare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-04-2013, ora 17:05

Primarul Nichita: “Nici eu nu sunt multumit de cum arata piateta Stefan cel Mare”

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca este nemultumit de lucrarile la piateta Stefan cel Mare. Edilul sef il acuza pe arhitectul sef Tudor Vericeanu ca nu s-a implicat mai mult in acest proiect.

Obiectivul nostru principal a fost sa redam iesenilor si nu masinilor cel mai reprezentativ spatiu pentru Iasi. Nici eu nu sunt suta la suta multumit de cum arata in acest moment bulevardul si ma refer aici la partea pietonala de la Consiliul Judetean si pana la intersectia cu I.C. Bratianu. Zona de la I.C. Bratianu si pana la Piata Unirii va fi carosabila. Pietonala ramane doar aceasta piateta. Nici eu nu sunt multumit de cum arata lucrarile si ceea ce s-a facut pana acum acolo. Nu sunt multumit nici de modul cum a functionat departamentul de urbanism din cadrul primariei. Totodata nu sunt multumit nici de modul cum au fost comunicate opiniei publice toate lucrarile care trebuie facute in aceasta zona”, a declarat Gheorghe Nichita.

Primarul a anuntat ca piateta Stefan cel Mare va fi un spatiu multifunctional aici urmand sa fie organizate mai multe evenimente.

Vom avea concerte de muzica clasica, spectacole de teatru, activitati cu ONG-urile, cateva zone in care se va putea servi cafea. Pietonalul va fi amenajat si decorat in functie de anotimp si evenimente”, a precizat edilul.

Foto: pesurse.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii