ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-10-2012, ora 18:38

Primarul Nichita: „Fara rezultate, CSMS va pierde sprijinul municipalitatii”

Articol de Diana Dumitriu

Primarul Gheorghe Nichita a avut azi o intalnire cu membrii Consiliului Director al clubului de fotbal CSMS Iasi. In cadrul intalnirii, edilul-sef si-a exprimat nemultumirea fata de jocul echipei, respectiv fata de rezultatele dezastruoase din ultimele etape.

Primaria a depus eforturi uriase pentru ca echipa de fotbal a orasului sa beneficieze de toate conditiile pentru ca rezultatele sa fie cel putin satisfacatoare. Din pacate, angajamentele asumate de presedintele clubului si de antrenor, care au dat asigurari ca parcursul CSMS va fi unul care va asigura menținerea in Liga I, nu au fost transpuse in practica. In aceste conditii, Primaria Iasi va sista finantarea catre clubul de fotbal, pana cand jucatorii, staff-ul tehnic si cel administrativ, care sunt direct raspunzatori de jocul si rezultatele din teren, vor dovedi ca merita sustinerea financiara a comunitatii iesene”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Consiliul Director al CSMS Iasi a promis finantatorului ca va lua toate masurile care se impun, pentru ca rezultatele din urmatoarele etape sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Am dat un ultimatum echipei tehnice si administrative ale CSMS Iasi, pentru a obtine minim 4 puncte in urmatoarele doua etape. In caz contrar, vor trebui facute, de urgenta, schimbari la varful conducerii echipei”, a declarat prof. Leonida Antohi, presedintele Consiliului Director al CSMS Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii