A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716048293.6064.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, divorteaza dupa 33 de ani de casnicie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2014, ora 14:00

Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, divorteaza dupa 33 de ani de casnicie

Articol de Madalina Irimia

Dupa 33 de ani de casatorie, Gheorghe Nichita, primarul de Iasi, si sotia lui, Florentina, au decis sa divorteze. Cei doi au impreuna doua fete, de 31, respectiv 27 de ani.

Cei doi au luat decizia impreuna, dupa ce au discutat cu cele doua fiice pe care le au.

"Am luat aceasta decizie patru oameni: eu, Florentina - sotia mea, si cele doua fiice ale noastre, care acum sunt mari, una are 31 de ani si cealalta are 27. Am ajuns la mai multe concluzii, si am sa va spun cateva dintre ele. Mai intai, ca fiind impreuna de aproape 33 de ani, nimic nu ne mai poate desparti, vom fi in continuare apropiati unii de altii. Ne stim bine nevoile si dorintele, si vom avea grija unii de altii, chiar daca nu vom mai locui impreuna", a spus Gheorghe Nichita, pentru Ziarul de Iasi.

Nichita a adaugat ca el si sotia lui au fiecare un "parcurs profesional" propriu si lucruri diferite care ii motiveaza. Cu toate acestea, "ramanem prieteni si ne vom sprijini reciproc, fara indoiala."

Gheorghe Nichita este primar al Iasului din anul 2003, lider al PSD Iasi si vicepresedinte al social-democratilor la nivel national. Sotia lui Nichita este profesor la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara "Vasile Adamachi" din municipiul Iasi si a avut o prezenta discreta in viata publica.

Informatii privind iminenta divortului lui Nichita circula in mediul politic iesean de cateva saptamani.

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii