ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-05-2015, ora 15:15

Primarul Gheorghe Nichita isi spiona iubita chiar si la sedintele de spiritism

Articol de Madalina Irimia
Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a avut pana la Adina Samson si alte amante, iar asta i-a adus si divortul. Totusi, Adina Samson a fost cea care "i-a pus capac", ea fiind cea pe care edilul o spiona chiar si la sedintele de spiritism, potrivit Romania TV. Interceptarile DNA au scos la iveala ca barbatii care se apropiau de amanta primarului erau amenintati de Clanul Corduneanu.

Presa locala scrie ca Gheorghe Nichita s-a iubit mai intai cu fiica unui doctor celebru din Iasi, dar si cu o angajata de la regia de apa, ajunsa dupa putin timp patroana unui salon de infrumusetare. Apoi s-a cuplat cu cea care in 2011 era secretarul interimar al municipiului, o tanara maritata, pe nume Denisa Ionascu.

Sotia lui Nichita nu era deloc straina de escapadele sotului, asa ca a divortat, iar apoi a povestit presei despre conturile ascunse ale primarului, in care s-ar afla 20 de milioane de euro., potrivit Romania TV.

Pentru Adina Samson insa, primarul Iasului a mobilizat toata politia locala. Asa s-a ajuns pana si la supravegherea sedintelor de spiritism, despre care primarul a aflat tot de la angajatii lui.

Iata un fragment din interceptarile unei discutii dintre primar si unul dintre angajatii sai:

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Va sun imediat.
NICHITA GHEORGHE: Spiritism acolo, ce dracu fac?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da.
NICHITA GHEORGHE: Si nu se poate vedea nimic in rest?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Mai incercam peste gard sa mai vedem.
NICHITA GHEORGHE: Un sef de post sa mearga pe acolo sa vada ce este? Cu o problema... nici nu stiu cum.

Primarul le-a cerut politistilor sa verifice toate persoanele care participau la sedinte. si Adina Samson stia ca e urmarita. Tot din interceptari aflam cum i-a marturisit unei prietene ca barbatii care incercau sa se apropie de ea erau amenintati de membri ai clanului Cordunenilor.

Gheorghe Nichita este cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

SursA: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii