A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715752052.5227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Gheorghe Nichita, audiente in cartiere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-02-2015, ora 11:09

Primarul Gheorghe Nichita, audiente in cartiere

Articol de Cristian Amariei
Primarul Gheorghe Nichita a acordat, miercuri, 4 februarie, o audienta in Centrul de Cartier Pacurari. Astfel, 15 cetateni au avut ocazia de a-si expune problemele si sugestiile edilului orasului.

Parcari si parcuri

In cadrul audientei au fost discutate diverse aspecte care tin de viata de zi cu zi a cetatenilor din cartierul Pacurari. Printre principalele teme s-a numarat recalcularea facturilor la intretinere in cadrul asociatiilor, cu repartizarea corecta a costurilor privind partile comune din cadrul condominiului. Totodata, s-a vorbit si despre posibilitatea de accesare a fondurilor europene pentru finantarea lucrarilor de anvelopare a blocurilor. De asemenea, locuitorii din Pacurari si-au exprimat dorinta ca piata agroalimentara din zona sa functioneze permanent, sa fie asigurata paza in zona Esplanadei Mimoza, precum si identificarea posibilitatilor de construire a unor noi locuri de joaca pentru copii si extinderea spatiilor verzi. in plus, cetatenii si-au manifestat interesul pentru amenajarea mai multor locuri de parcare si montarea de noi banci pe strazile din cartier.

Curatenie si legalitate

Printre solicitarile participantilor la audienta s-au aflat obtinerea de locuinte sociale, dar si posibilitatea efectuarii unor schimburi de astfel de locuinte. De asemenea, au fost notate doleante care privesc modificarile arhitecturale efectuate fara autorizatie de construire, daramarea garajelor ilegal construite si problema gunoaielor aruncate in spatele blocurilor. Primarul Gheorghe Nichita a ascultat fiecare situatie expusa de catre participantii la audienta, asigurandu-i ca problemele vor fi analizate minutios de catre serviciile din cadrul municipalitatii, in vederea gasirii de solutii care sa imbunatateasca conditiile de trai si confortul urban al cetatenilor din cartierul Pacurari.

Dialog cu cetatenii

Audienta desfasurata in Pacurari este prima din acest an acordata de primarul Gheorghe Nichita in cartierele Iasului. In functie de agenda de lucru, edilul orasului va programa in perioada urmatoare noi intalniri cu cetatenii municipiului, atat la sediul Primariei cat si in cartiere, pentru a asigura o punte de comunicare eficienta si directa intre doleantele acestora si administratia locala. De altfel, locuitorii Iasului pot sa-si rezerve prezenta si la audientele organizate de catre cei doi viceprimari ai orasului, Mihai Chirica si Gabriel Surdu, precum si de secretarul Consiliului Local, Denisa Ionascu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (4)  
johhnyFox,  13.07.2017 04:54

q5re7hlo6kn30xj3i0 google google 703ctczbi2e1hfrheu

   
johhnyFox,  11.07.2017 23:56

a7u0ansgm6wmr0q82i google google 1291vshw7zxk05cp18

   
JerryKah,  03.07.2017 03:30

5duexuej2bodgu80jv google google vrp0zm6qzqdatndi0c

   
CaseyCeF,  30.01.2017 14:11

wh0cd326758 generic biaxin proscar acomplia extra resources Effexor generic albendazole

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii