A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714179692.9519.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Gheorghe Nichita, audiat aproape zece ore la DNA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-05-2015, ora 09:46

Primarul Gheorghe Nichita, audiat aproape zece ore la DNA

Articol de Cristian Amariei
Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a plecat, luni, in jurul orei 19.30, de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a stat aproximativ zece ore, pentru a asista la verificarea informatica a sistemelor ridicate de anchetatori, in urma perchezitiilor domiciliare.

"Astazi nu s-a facut decat sa se copieze continutul mediilor optice din sistemele electronice ridicate la perchezitii", a spus primarul, luni, la iesirea din sediul DNA.

Gheorghe Nichita a adaugat ca marti va reveni la DNA, pentru a analiza continutul informatiilor din sistemele electronice.

Edilul nu a vrut sa faca alte declaratii, intrucat in cazul sau exista o ancheta in curs de desfasurare, iar el fiind cercetat in stare de arest la domiciliu.

Intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din partid, ca urmare a condamnarii din dosarul "Referendumului", Nichita a spus ca nu poate comenta la acest moment acest subiect, fiind "doar un membru simplu" al PSD.

Primarul municipiului Iasi a venit, luni, la DNA in dosarul in care este cercetat, in arest la domiciliu, pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale pentru a-si urmari fosta iubita.

Primarul Gheorghe Nichita este cercetat in arest la domiciliu din 8 mai, decizie luata de Curtea de Apel Bucuresti, care a inlocuit hotararea Tribunalului Bucuresti de cercetare a edilului sub control judiciar. in acelasi dosar sunt cercetati, sub control judiciar, Liviu Hliboceanu, seful Politiei Locale Iasi, si stefan Avirvarei, sef serviciu in aceeasi institutie.

Gheorghe Nichita este suspectat in acest dosar ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale Iasi, institutie subordonata primariei, sa supravegheze anumite persoane, iar directorul Politiei Locale il tinea la curent cu toate detaliile legate de persoanele urmarite.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii