A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716023384.4586.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primarul Gheorghe Nichita a fost suspendat din functie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2015, ora 09:27

Primarul Gheorghe Nichita a fost suspendat din functie

Articol de Cristian Amariei
Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care edilul este cercetat pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale ca sa-si urmareasca fosta iubita, a fost suspendat din functie, vineri, printr-un ordin emis de catre prefectul judetului, Dan Carlan.

Decizia a fost luata vineri de o comisie din Prefectura, dupa ce membrii comisiei au analizat documentele comunicate de instanta cu privire la decizia de arest la domiciliu a lui Gheorghe Nichita.

Decizia de a fi cercetat in arest la domiciliu a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti in urma cu doua saptamani si este irevocabila.

Instanta a mai decis si ca seful Politiei Locale Iasi Liviu Hliboceanu si stefan Avirvarei, sef serviciu in cadrul aceleiasi institutii, sa fie cercetati sub control judiciar.

Si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, este suspendat din functie, tot din cauza problemelor cu justitia.

Prefectul de Iasi recomanda secretarului Consiliului Local sa convoace plenul Consiliului pentru sambata, pentru desemnarea viceprimarului care va exercita temporar atributiile primarului Nichita. De asemenea, va fi desemnat un nou viceprimar, din randul consilierilor, in locul viceprimarului care va prelua atributiile lui Nichita. Cel mai probabil, atributiile primarului Gheorghe Nichita vor fi preluate de catre viceprimarul social-democrat Mihai Chirica, scrie Mediafax.

La Constanta se intalneste o situatie similara, atat primarul municipiului, Radu Mazare, cat si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, fiind suspendati din functie din cauza problemelor cu legea.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii