A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713544062.2186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primaria Iasi va investi 16,5 milioane de euro in refacerea infrastructurii stradale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2014, ora 08:11

Primaria Iasi va investi 16,5 milioane de euro in refacerea infrastructurii stradale

Articol de Madalina Irimia
Doua noi proiecte de modernizare a infrastructurii stradale din Iasi vor fi realizate cu fonduri europene. Strazile si trotuarele de pe Splai Drept si Splai Stang Bahlui vor fi reabilitate dupa ce primaria a facut economii la celelalte proiecte finantate cu bani europeni.

In plus, vor fi amenajati 11 kilometri de pista pentru biciclisti, iar toate cablurile de telefonie si electricitate vor fi introduse in subteran. Lucrari de modernizare vor fi facute si pe soseaua Nationala, care va fi transformata in artera cu sens unic dinspre Podu Ros spre Podul de Piatra. si tot in aceasta zona va fi creata si o parcare cu 86 de locuri.

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi: "Avem o economie de aproximativ 16,5 milioane de euro pe POR, ma refer la finantarea europeana din licitatiile care le-am tinut pana acum si din lucrarile care s-au executat. Vom putea finaliza aceasta lucrare pana la 31 decembrie 2015. Durata lucrarilor va fi de noua luni de zile efectiv, celelalte 3 luni de zile reprezinta alte activitati pe care trebuie sa le facem."

Sursa: digi24.ro
Foto: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii