A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714848199.7935.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primaria Iasi nu a aprobat mitigul PRO Traian Basescu organizat de PDL. Afla motivul!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
10-07-2012, ora 15:13

Primaria Iasi nu a aprobat mitigul PRO Traian Basescu organizat de PDL. Afla motivul!

Articol de Madalina Irimia

Primaria Iasi nu a aprobat mitingul organizat pe 21 iulie, de PDL. Motivul invocat de primarul Gheorghe Nichita ar fi acela ca in acceasi zi ar fi fost programat un miting USL.

Ieri s-a stabilit la Bucuresti ca vor fi mai multe mitinguri in tara, intre 6 si 8 mitinguri mari regionale , cate un miting judetean iar noi la Iasi luasem deja initiativa ca sa organizam doua mitinguri pe 21 iulie si pe 22 iulie, unul regional si unul pentru municipiul Iasi. Am primit luni aprobarea de la comisia care avizeaza acest lucru deci practic pe 21 avem un miting al USL-ului in Piata Unirii”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Democrat-liberalii au decis in Colegiul Director National al PDL sa organizeze trei mitinguri de sustinere a presedintelui Traian Basescu pana la organizarea referendumului. De asemenea, la mitingurile organizate de PDL este asteptat sa se alature si Mihai Razvan Ungureanu, obiectivul acestor manifestatii fiind acela de a le arata oamenilor abuzurile pe care le-au facut reprezentantii USL.

Foto: gandul.info

     
Tag-uri: miting, Iasi, PDL, USL
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii