ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-03-2015, ora 09:46

Prima serie de studenti a finalizat programul de internship la Primaria Iasi

Articol de Madalina Irimia
Studentii primului internship organizat de Primarie au primit miercuri, 4 martie, diplome de participare, acestea fiind inmanate de primarul Gheorghe Nichita. Cu aceasta ocazie, studentii au putut discuta cu edilul sef si au aflat parerea acestuia cu privire la problemele orasului.

S-a incheiat astfel o saptamana plina, in care studentii au fost implicati in viata municipalitatii, de la aparatul administrativ, cu procedurile sale si pana la operatorii de servicii si activitatea lor curenta. Pe parcursul saptamanii in care au activat in cadrul municipalitatii, studentii au constatat, de la fata locului, cum se desfasoara activitatea in CET, la depozitul de deseuri de la Tutora, la dispeceratul Politiei Locale, au aflat despre santierele proiectelor europene si au analizat procedurile ce trebuie respectate in cadrul finantarilor UE. Au cunoscut astfel si cum se intretine functionarea orasului, au vorbit cu oamenii care sunt in spatele serviciilor municipalitatii. Mai putin cunoscute mediului public, activitatile prezentate au suscitat interesul studentilor si, la final, au declarat ca si-au intregit imaginea despre ce inseamna institutia municipalitatii.

Studentii de la toate universitatile si facultatile iesene sunt asteptati sa se inscrie pentru urmatoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studentilor, indiferent de specializare si va continua pe parcursul intregului an, timp de o saptamana, in fiecare luna. Fiecare serie va fi formata din 15 – 20 de studenti. inscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro. Urmatoarea perioada de internship se va desfasura in saptamana 23 – 27 martie 2015.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii