A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713850153.4107.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Preselectie pentru Miss Boboc Iasi la Iulius Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-03-2014, ora 11:27

Preselectie pentru Miss Boboc Iasi la Iulius Mall

Articol de Alexandra Stefanescu

Agentia Fargo Models este decisa sa gaseasca cele mai frumoase fete, in cadrul castingului pentru Miss Boboc Iasi, desfasurat la Iulius Mall.

Vineri, 28 martie, de la ora 16.00, in zona Carturesti, de la etajul 2 al indragitei destinatii de cumparaturi, va avea loc preselectia celui mai apreciat concurs de beauty al anului. Sunt asteptate tinerele cu un aspect fizic placut si carisma, care vor sa cucereasca titlul de Miss Boboc Iasi. Sanse sporite pentru a deveni candidate in competitia frumusetii au fetele cu inaltimea de peste 1,70 metri. Inscrierile se fac pana pe 28 martie, pe pagina de Facebook Miss Boboc Iasi sau pe adresa de e-mail mscovronschi@yahoo.com.

Pe langa experienta unica de a concura alaturi de cele mai chipese domnisoare din generatia lor pentru coronita de Miss Boboc Iasi, tinerele vor fi premiate cu smartphone-uri de ultima tehnologie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii