A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716144435.6314.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean a efectuat o vizita de lucru in comuna Scheia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2014, ora 19:19

Presedintele Consiliului Judetean a efectuat o vizita de lucru in comuna Scheia

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a efectuat astazi o vizita de lucru in comuna Scheia. Acesta, impreuna cu Ion Toma, si Mihai Dorus, Directorul General, respectiv Directorul Tehnic al SC ApaVital SA, si Daniel Minciuna, Directorul Executiv al Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor, au avut o intrevedere cu Primarul Titi Iacob, membrii Consiliului Local Scheia si alti locuitori ai comunei.

Principalele subiecte de discutie au vizat alimentarea cu apa si drumurile judetene.

Pana acum comuna Scheia nu a beneficiat de niciun sprijin din partea administratiei judetene. Am vrut sa discut personal cu cei care conduc aceasta comuna, dar si cu simpli cetateni, si sa le prezint principalele lucrari care vor fi efectuate de catre Consiliul Judetean in viitorul apropiat. Dupa o scurta prezentare a Masterplanului de dezvoltare a sistemului de apa si canalizare si a Masterplanului drumurilor judetene si comunale, am discutat ce vom face concret pentru comuna Scheia.

Astfel, dupa aprobarea fondurilor pentru Masterplanul II al ApaVital, care cuprinde comunele din Judetul Iasi si care va fi finantat prin intermediul Programului Operational Sectorial - Mediu, vom construi o magistrala pe traseul Iasi – Ciurea – Grajduri - Scanteia, iar din Scanteia vom alimenta si comuna Scheia. Cealalta mare problema a comunei o reprezinta drumul care porneste din DJ248 Iasi – Vaslui si continua prin Scheia, Draguseni si Ipatele. Dupa ce vom primi finantarea europeana pentru Aeroport, veste care sper sa vina din zi in zi, vom putea, cu banii cheltuiti pana acum si care ne vor fi practic decontati, sa realizam acest drum si sa rezolvam o problema nu numai pentru cei din Scheia”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii