A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713558330.1228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele Consiliului Judetean a avut o intrevedere cu Directorul General al EPTISA International
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2012, ora 17:23

Presedintele Consiliului Judetean a avut o intrevedere cu Directorul General al EPTISA International

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei a avut miercuri o intrevedere cu directorul general al EPTISA International, Gerardo Roiz de la Parra, discutiile purtate de cei doi oficiali vizand in special legaturile pe care compania le are cu SC ApaVital SA, dar si posibile viitoare colaborari cu administratia judeteana.

In timpul intrevederii avute cu presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, Gerardo Roiz de la Parra s-a declarat multumit de colaborarea pe care compania o are la nivel local si si-a exprimat dorinta de a fi un intermediar in vederea extinderii legaturilor dintre judetul Iasi si comunitatile locale spaniole.

Ne bucura vizita efectuata de conducerea companiei EPTISA la Iasi. Este o legatura pe care vrem sa o consolidam si sa o dezvoltam. Speram ca Iasiul sa devina un punct – cheie pentru aceasta companie”, a declarat Cristian Adomnitei.

EPTISA a fost infiintata in 1956 ca prima societate privata de inginerie si consultanta din Spania, fiind cea mai veche companie din acest sector de activitate. Compania si-a inceput dezvoltarea internationala in anul 1966, in prezent consolidandu-si prezenta in 42 de tari. In Romania, EPTISA este activa inca din 1996, iar din martie 2004 a infiintat filiala Eptisa Romania SRL, cu sediul in Bucuresti. In martie 2011, EPTISA a semnat un contract cu ApaVital, dupa ce a castigat licitatia privind acordarea asistentei tehnice pentru proiectele derulate de societatea din subordinea Consiliului Judetean prin fonduri europene. Contractul are o durata de 5 ani.

Foto: presalocala.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii