ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-01-2014, ora 14:45

Premierul Victor Ponta va fi prezent pe 24 ianuarie la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, precum si alti ministri ai guvernarii USL se vor afla pe 24 ianuarie la Iasi. Acestia vor lua parte la evenimentele organizate de municipalitatea ieseana cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infaptuirea Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. Pe langa acestia, in Piata Unirii vor fi prezenti si reprezentantii autoritatilor locale si parlamentari locali.

Manifestarile vor debuta in cursul diminetii, cu un spectacol folcloric sustinut de artisti populari veniti din toate regiunie tarii. La ora 11:00 va avea loc ceremonialul religios, momentul fiind urmat de depunerea de coroane la monumentul domnitorului Al. I. Cuza din Piata Unirii, defilarea detasamentelor militare, intonarea Horei Unirii si desfasurarea Horei Populare.

De la ora 12,00, timp de o ora, in Piata Unirii se va desfasura momentul folcloric 'Noi suntem romani'. In acelasi timp, oficialitatile se vor deplasa spre Biserica 'Trei Ierarhi' unde va fi oficiata o slujba si vor fi depuse coroane de flori la mormantul domnitorului Al. I. Cuza.

Conform programului, de la la ora 13,00, municipalitatea va oferi fasolea cu carnati si vinul fiert. Manifestarile vor continua si in cursul serii, cand 100 de militari vor marsalui cu torte aprinse pe traseul Piata Unirii- Palas. In gradina din Palas va fi arborat un drapel de pe cea mai inalta cladire a ansamblului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii