A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714701691.1187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premierii Ungureanu si Filat, intampinati cu onoruri militare si huiduieli la Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-03-2012, ora 12:36

Premierii Ungureanu si Filat, intampinati cu onoruri militare si huiduieli la Iasi (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean Vlad Filat au fost intampinati, sambata, cu huiduieli, la Iasi. Cateva zeci de persoane aflate in fata universitatii au protestat impotriva guvernului Romaniei si a clasei politice.

Protestatarii au scandat lozinci anti-putere precum “Jos Basescu”, “Jos mafia din Iasi”, “Caracatita lui Nichita”, “Basescu nu rezisti nici cu mii de securisti”, “Iasiule, trezeste-te” si au afisat pancarte cu mesajele "Somnul natiunii ucide democratia", "Proletari din toat tarile, uniti-va", "Romania are cangrena: toata clasa politica", "Revolutia decenta, Noua Dreapta". La manifestatii au participat si membri ai organizatiei Noua Dreapta, care au cerut alipirea Basarabiei la Romania.

Membrii Cabinetelor de la Bucuresti si Chisinau se afla in sediul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, unde urmeaza sa aiba loc sedinta comuna a celor doua guverne.

Membrii Guvernului de la Bucuresti si cei ai Executivului de la Chisinau vor discuta in sedinta comuna de la Iasi probleme privind sectorul energetic, transporturile, securitatea sociala si educatia, iar la finalul reuniunii vor fi semnate mai multe documente bilaterale de catre membrii celor doua Guverne.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii