A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714020585.759.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Premiera medicala la Iasi: O echipa va trata afectiunile tendino-musculare, folosind tehnica "angel prp - infectare de plasma imbogatita cu trombocite"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
29-10-2012, ora 13:59

Premiera medicala la Iasi: O echipa va trata afectiunile tendino-musculare, folosind tehnica "angel prp - infectare de plasma imbogatita cu trombocite"

Articol de Diana Dumitriu

O echipa de medici de la Clinica de Ortopedie a Spitalului de Recuperare, condusa de seful clinicii, dr. Paul Botez, va efectua maine o interventie chirurgicala mai putin obisnuita. In premiera medicală, echipa de la Iasi va trata afectiunile tendino-musculare, folosindu-se tehnica "angel prp - infectare de plasma imbogatita cu trombocite".

Beneficiara interventiei este o ieseanca care a suferit o ruptura de tendon ahile, motiv pentru care in urma cu o luna a fost operata. Pentru ca o astfel de ruptura se reface foarte greu iar pacienta se apropie de varsta de 60 de ani, femeia va fi supusa acestei interventii. In urma operatiei de maine, femeia se va reface mult mai repede, ne-a explicat dr Paul Botez.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: medic, Iasi, operatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii