A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715034520.5473.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prelegeri ale profesorilor de la Universitatea d`Angers la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
01-03-2012, ora 08:10

Prelegeri ale profesorilor de la Universitatea d`Angers la USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi vor participa la o serie de prelegeri sustinute de trei reputati pofesori ai Universitatii d`Angers din Franta.

Astazi, 1 martie, prof. Francoise Picard, cercetator dr. Anne-Marie Pourcher si prof. David Landry vor prezenta tinerilor de la Facultatile de Medicina Veterinara, Zootehnie si Horticultura cursuri cu teme de interes ce aduc in prim plan, printre altele, tehnologiile moderne de crestere a vacilor pentru lapte, poluantii eliminati in mediu de catre crescatoriile de animale si transferul produselor fitosanitare in mediu.

Prelegerile fac parte din programul Erasmus, iar pe 2 martie, cercetatoarea Anne-Marie Pourcher va face parte din comisia de doctorat a tinereri Ramona Moraru care va sustine teza cu titlul "Cercetari privind riscul inducerii rezistentei la antibiotice B-lactamice si quinolone pe relatia animal-aliment-om".

     
Tag-uri: USAMV Iasi, prelegere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii