A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714960636.6457.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pregatiri pentru Sarbatorile de Iarna la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-12-2011, ora 13:30

Pregatiri pentru Sarbatorile de Iarna la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 10 decembrie, la ora 17.00, se vor aprinde luminile festive in municipiul Iasi, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Ceremonia de aprindere a luminilor va avea loc in fata Primariei Municipiului Iasi, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, iar la aceasta festivitate este invitata intreaga comunitate ieseana.

Pentru sarbatori, municipalitatea a pregatit mai multe evenimente, in acest scop alocandu-se 1,5 milioane de lei. In noaptea de 22 spre 23 decembrie, Palatul Roznovanu va ramane deschis pentru a fi vizitat de ieseni.

Sambata avem bucuria de a se organiza gala 10 pentru romania la Iasi si din acest motiv am decis ca iluminatul festiv sa-l pornim desi suntem in situatie de criza sa-l pornim pe 10 decembrie, sambata, la ora 17.00”,a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Pana pe 15 decembrie, reprezentantii municipalitatii vor stabili si ce artisti vor fi prezenti la Iasi in noaptea de revelion.

Ornamentele si instalatiile de iluminat urmeaza sa fie stranse pe data de 8 ianuarie, cu exceptia celor din zona centrala, acestea urmand a fi reactivate pe 24 ianuarie.

Anul trecut pentru o luna de iluminat festiv municipalitatea a fost nevoita sa achite 6 miliarde de lei vechi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii