ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2013, ora 16:06

“Poveste de Craciun”- Show 3D pe Palatul Culturii din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

De duminica, 15 decembrie 2013, ora 17.00, iesenii si nu numai vor avea ocazia sa admire, din parc, un show video 3D pe Palatul Culturii. Este pentru prima oara in Romania cand se organizeaza o proiectie 3D conceputa sub forma unei povesti de Craciun, un spectacol similar celor din metropole precum New York.

In perioada 15 – 24 decembrie 2013, impresionanta proiectie 3D va rula in fiecare seara pe fatada sudica a Palatului Culturii, la inceputul fiecarei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Craciun”, in care Palatul Culturii va prinde viata si va fi invesmantat in haine de sarbatoare, va dura opt minute. In pauzele dintre proiectii, clientii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheata, pot cumpara cadourile pentru cei dragi sau se pot incalzi la cafenelele din Palas.

Proiectia a fost conceputa de o companie germana cu peste 15 ani experienta, care a imbinat structura Palatului Culturii cu animatia video 3D si cu jocurile de lumini. Mos Craciun, spiridusi, reni, fulgi de nea, ferestre care se inchid sau se deschid si elemente arhitecturale ale cladirii vor spune o poveste de iarna aparte, la dimensiuni care vor surprinde.

Experienta publicului va fi deosebit de intensa datorita tehnologiilor de ultima generatie folosite. Patru proiectoare HD 3D vor asigura imagini de inalta rezolutie, iar sistemul de sunet surround va crea senzatia unui veritabil concert in aer liber. Proiectia 3D de Craciun va fi una dintre cele mai mari din tara, derulandu-se pe o suprafata de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m si o inaltime de 15 m din fatada sudica a Palatului Culturii.

     
Tag-uri: show, 3D, Palat, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii