A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713551302.1906.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Popice: meci de Liga Campionilor, sambata, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-11-2014, ora 10:38

Popice: meci de Liga Campionilor, sambata, la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Echipa CS CFR Olimpia ACB Iasi s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor la popice, urmand sa intalneasca puternica formatie franceza Racing Club Strasbourg in doua manse, pe 22 noiembrie (turul) si respectiv 6 decembrie 2014 (returul).

Performanta confirma forma buna a echipei iesene, aceasta cucerind sase medalii la recentele Campionate Nationale individuale de popice, de la Targu Mures, prin sportivii Gyula Veres, Ion Cercel, Costica Ciurdea, Manel Manea, Bogdan Tudorie. Dupa doua etape, CFR Olimpia ACB Iasi este in fruntea clasamentului si in Cupa Romaniei la popice, in intrecerea pe echipe. inaintea unui nou debut in Liga Campionilor, antrenorul formatiei iesene, Remus Antimirescu a declarat: „Avem un sezon foarte bun si am reusit o noua calificare in Liga Campionilor, pentru a cincea oara in palmaresul formatiei noastre, in ultimii 8 ani. Avem un adversar puternic si acum, dar vrem sa mergem in sferturi, deci ne dorim victoria. Nu va fi usor, dar nici imposibil, deoarece avem sportivi valorosi, care joaca si cu sufletul. Totusi, am fi dorit ca mai multa lume sa fie alaturi de noi, inclusiv din punct de vedere financiar, mai ales ca facem performanta la nivel european pentru Iasi si Romania”.

Partida tur se va desfasura sambata, 22 noiembrie, de la ora 13.00, la arena de popice CFR Iasi, intrarea spectatorilor fiind libera.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii