A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715883242.3967.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pop Up Cinema: proiectii de film in aer liber si voluntariat la Targu Frumos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-09-2012, ora 05:24

Pop Up Cinema: proiectii de film in aer liber si voluntariat la Targu Frumos

Articol de Alexandra Stefanescu

Pasionatii de filme sunt asteptati sa ia parte la Pop Up Cinema, unde pot viziona filme in aer liber alaturi de familie si prieteni. Evenimentul va avea loc in Targu Frumos, pe 14 si 15 septembrie, incepand cu ora 20:00 in zona Esplanada centrala, iar accesul este liber.

Filmele selectate pentru cele doua seri vor fi:

- 14 septembrie - Furia Titanilor / Wrath of the Titans (2012), care ii are ca protagonisti pe Liam Neeson, Ralph Fiennes si Sam Worthington

- 15 septembrie - A naibii dragoste/ Crazy,Stupid,Love. (2011) cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling si Steve Carell

De asemenea, in prima zi, pe 14 septembrie, va avea loc o activitate de voluntariat, in cadrul careia angajatii Orange alaturi de localnicii voluntari vor infrumuseta un parc ANL din Targu Frumos. Se va reamenaja si curata spatiul de joaca pentru copii si se vor planta flori, gazon si copacei. Aceasta actiune este sustinuta de Primaria Targu Frumos.

Pentru inscrieri, doritorii trebuie sa trimita un e-mail cu numele complet si numarul de telefon la adresa csr@orange.ro. Participantii la actiunea de voluntariat vor beneficia de cele mai bune locuri la cinema, precum si de un meniu gratuit Pop Corn la film. Locurile pentru voluntariat sunt limitate.

Evenimentul organizat de Orange a debutat in orasul Curtea de Arges in urma cu o saptamana si s-a bucurat de un real succes, fiind prezenti peste 700 de argeseni. De la Pop Up Cinema nu au lipsit distractia, voia buna, racoritoarele si faimosul pop corn. Cele doua filme au fost precedate de asemenea de o activitate de voluntariat, ce a implicat reamenajarea gradinii Spitalului Municipal din Curtea de Arges, care a capatat un alt aspect. Locuitorii au fost foarte placut impresionati si au marturisit ca spera ca asemenea activitati sa fie derulate si anul viitor in orasul lor”, informeaza organizatorii.

Proiectul Pop Up Cinema va mai avea loc si in orasul Reghin in zilele de 21 si 22 septembrie si in Gura Humorului in zilele de 28 si 29 septembrie.

Foto: thisisfakediy.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii