ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-01-2015, ora 08:23

Ponta, huiduit la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi: „Nu are rost sa transformam sarbatorile in batalii politice”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Iasi, intrebat cum comenteaza faptul ca a fost huiduit la inceputul discursului pe care l-a rostit in Piata Unirii, ca manifestarile de Ziua Unirii nu trebuie transformate in batalii politice si ca PSD s-a tinut de cuvant si nu a politizat evenimentul.

Victor Ponta a spus ca PSD s-a tinut de cuvant si nu a politizat manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii, precizand ca nu are rost ca sarbatorile sa fie transformate in batalii politice.

Ponta a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca a fost huiduit in Piata Unirii, dupa ce cu o zi in urma premierul spusese, tot la Iasi, ca a avut o discutie cu liderul local PNL Cristian Adomnitei si ca a primit asigurari ca "va fi liniste la Iasi”.

"Noi ne-am tinut de cuvant, noi ne tinem intotdeauna de cuvant si o sa vedeti ca intotdeauna noi cei de la PSD suntem de parere ca sarbatorile sunt sarbatori. Nu are rost sa le transformam in batalii politice. Restul, pacatul lor sa fie”, a declarat Ponta.
Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la inceputul discursului rostit in Piata Unirii din Iasi cu prilejul Unirii Principatelor Romane.

Totodata, el a fost apostrofat de mai multi ieseni, dar si aplaudat, pe traseul dintre Piata Unirii si Biserica "Trei Ierarhi".

La iesirea din Biserica "Trei Ierarhi", premierul Ponta a fost asteptat de cateva zeci de ieseni, iar unul dintre cei prezenti l-a rugat sa se opreasca pentru a-i face o fotografie.

Premierul s-a intors catre persoana respectiva, iar dupa ce l-a fotografiat, ieseanul i-a spus lui Ponta: "Esti mai frumos ca Mickey Mouse”, moment in care personalitatile aflate langa premier au inceput sa rada.

Sursa: mediafax.ro
Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii