A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713627821.6509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pompierii ieseni salveaza vieti donand sange
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2015, ora 09:25

Pompierii ieseni salveaza vieti donand sange

Articol de Madalina Irimia
Obisnuiti sa salveze vieti in situatii de urgenta, pompierii ieseni au gasit inca o modalitate ca sa-si ajute semenii: prin donare de sange.

De multe ori in viata intalnim situatii dificile, care necesita pentru a fi rezolvate anumite calitati din partea celor implicati: curaj, profesionalism, seriozitate, viteza de reactie, spirit de echipa. Alteori insa, suntem pusi in fata unor cazuri cand trebuie sa dovedim doar umanitate, empatie, solidaritate fata de oameni ce au nevoie disperata de ajutor. Ceea ce pentru noi reprezinta doar un minim de efort, pentru cei aflati in suferinta inseamna totul. ”, precizeaza reprezentantii ISU Iasi.

Centrul de Transfuzii Iasi se confrunta cu o lipsa acuta de sange motiv pentru care zeci de cadre din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi vor fi prezente astazi, 24 februarie, pentru a dona sange semenilor aflati in nevoie.

Foto: infois.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii