ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-08-2016, ora 15:07

Politistii locali din Iasi, cursanti la Ministerul Afacerilor Interne

Articol de Madalina Irimia
Incepand cu data de 12 septembrie 2016, timp de trei luni, o noua serie de politisti locali va urma cursurile de formare profesionala din cadrul scolii de Formare Initiala si Continua a Personalului Politiei de Frontiera Iasi.
Astfel, de la data mentionata, 22 de politisti locali vor urma cursuri de pregatire profesionala structurate pe trei module: ,,Pregatire generala”, ,,Ordine publica” si ,,Circulatia rutiera”, acestea fiind sustinute de catre ofiteri specializati in activitate didactica din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, iar tematica cursului a fost stabilita si aprobata de catre Ministerul Afacerilor Interne. Din anul 2012 pana in prezent, 220 de politistii locali au absolvit aceste cursuri, care cuprind teme teoretice privind legislatia specifica Politiei Locale, cat si cursuri practice de interventie si autoaparare sustinute la Poligonul sorogari, unde au fost executate si sedinte de tragere cu armamentul prevazut in dotarea politistilor locali.
De asemenea, avand in vederea complexitatea activitatilor desfasurate pe timpul exercitarii atributiilor de serviciu si contactul permanent cu cetatenii, lucratorii Politiei Locale au continuat pregatirea profesionala, aprofundand cunostinte si tehnici de comunicare. Astfel, pe parcursul anilor 2015 si 2016, 57 de politistii locali au participat la programul de formare profesionala ,,Comunicare si relatii publice”. tinand cont de importanta pregatirii profesionale, lucratorii Politiei Locale Iasi s-au pregatit si individual, in prezent institutia avand 113 angajati cu studii superioare absolvite cu diploma de licenta, majoritatea fiind in drept si administratie publica.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  12.06.2017 03:58

wh0cd819464 buy celexa cheap advair diskus

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii