A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714123787.3193.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, in actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. S-au aplicat sanctiuni de peste 100.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-04-2015, ora 11:18

Politistii ieseni, in actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. S-au aplicat sanctiuni de peste 100.000 de lei

Articol de Madalina Irimia
In perioada 24-26 aprilie, politistii rutieri din Iasi, Pascani, Hirlau si Targu Frumos au desfasurat actiuni pe linia prevenirii evenimentelor rutiere, depistarii si sanctionarii soferilor care conduc auto, depasind regimul legal de viteza, a celor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept si a celor care conduc auto, fiind sub influenta alcoolului.

Au fost aplicate 516 sanctiuni contraventionale, in valoare de 104.000 lei, dintre care 173 pentru viteza si 14 pentru neacordare prioritate pietoni.

Au fost retinute in vederea suspendarii 40 de premise de conducere, dintre care 17 pentru viteza. De asemenea au fost constate doua infractiuni de conducere sub influenta alcoolului si o alta de refuz de recoltare probe biologice.

I. S., de 31 ani, din Iasi a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Iorga, iar la trecerea pentru pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar in traversarea strazii. Soferul a fost sanctionat cu amenda de 390 lei, fiindu-i retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioada de 30 zile.

P. Bogdan, de 30 de ani, din municipiul Iasi, a condus un autoturism in regim taxi, pe raza municipiului Iasi si pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul asupra comenzilor si a intrat in coliziune cu un alt vehicul stationat. Acesta a refuzat atat testarea alcoolscopica cat si recoltarea de mostre biologice. Politistii au intocmit dosar penal.
A. Ioan , de 54 de ani , din oras Targu Frumos a condus un autoturism pe DE 583, in localitatea Razboieni, cu viteza de 100 km/h si fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau, a fost intocmit dosar penal si a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 877.5 lei.
Foto: citynews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii