A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714145740.0932.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, in actiune pentru depistarea vitezomanilor. S-au dat amenzi de peste 18.000 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-02-2016, ora 08:00

Politistii ieseni, in actiune pentru depistarea vitezomanilor. S-au dat amenzi de peste 18.000 de lei

Articol de Cristian Amariei
Pe 30 ianuarie a.c., politistii Biroului Rutier Iasi au actionat pe raza municipiului Iasi pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

In cadrul actiunii au fost aplicate 68 sanctiuni contraventionale, in valoare de 18.550 lei, dintre care 36 pentru viteza. Spre exemplu, a fost depistat in trafic un barbat din judetul Vaslui, care conducea un auto cu viteza de 88 km pe ora, pe un sector de drum unde viteza este limitata la 30 km pe ora. Acesta a fost sanctionat cu 9 puncte amenda si retinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa respecte regimul legal de viteza, atunci cand conduc autovehicule pe drumurile publice, pentru a evita implicarea in evenimente rutiere.

Intrucat statisticile arata ca viteza excesiva este a doua cauza de producere a accidentelor rutiere in judetul nostru, politistii ieseni vor continua actiunile pe aceasta linie pentru a asigura un climat de siguranta tuturor participantilor la trafic.
     
Tag-uri: iasi, politie, sanctiuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii