A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716100649.9927.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, in actiune pentru combaterea comertului ilicit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2016, ora 11:31

Politistii ieseni, in actiune pentru combaterea comertului ilicit

Articol de Madalina Irimia
Premergator sarbatorilor pascale, Politia Ieseana desfasoara actiuni pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse alimentare si produse contrafacute. In cadrul actiunilor din data de 15 aprilie a.c., au fost vizati, in principal, 14 agenti economici, din judetul Iasi, specializati in comertul cu articole de imbracaminte.

La data de 15 aprilie a.c., politistii Serviciului de Inevestigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor economice, pe raza judetului Iasi, la 14 agenti economici ce comercializeaza articole de imbarcaminte.

La actiune au participat, peste 20 de politistidin cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, fiind constatate 7 infractiuni privind protectia marcilor. De asemenea, au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale privind aparatele de marcat electronice fiscale, in valoare de 6.000 lei.

Au fost ridicate in vederea confiscarii 293 produse de imbracamine si aceesorii, susceptibile a fi contrafacute, in valoare de 14.550 lei, bunuri ce au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.
De asemenea, pentru prevenirea si combaterea activitatilor comerciale ilicite comise in perioada premergatoare sarbatorilor pascale, politistii ieseni vor desfasura actiuni la societati specializate in comertul cu produse din carne si carne si la firme specializate in comertul cu produse alimentare si bauturi alcoolice.

Totodata, politistii de investigare a criminalitatii economice vor efectua controale la societati specializate in comertul cu legume si fructe precum si la societati ce comercializeaza produse alimentare.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii