A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713261023.1246.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni continua actiunile pentru siguranta pietonilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-03-2015, ora 12:07

Politistii ieseni continua actiunile pentru siguranta pietonilor

Articol de Madalina Irimia
In cursul zilei de 5 martie, politistii rutieri din Iasi au organizat o actiune pe raza municipiului Iasi pe linia disciplinarii si sanctionarii conducatorilor de vehicule care nu acorda prioritate de trecere pietonilor aflati regulamentar in traversare, precum si pe linia pietonilor care nu respecta regulile de circulatie.

Au fost aplicate 170 de sanctiuni contraventionale (prioritate pietoni = 19, rosu semafor = 1, folii = 4, centuri = 29, telefonie = 18, ITP = 1, RCA = 1, pietoni = 14, altele = 83) in valoare de peste 32.500 lei. Au fost retinute 20 permise de conducere retinute si 5 certificate de inmatriculare retinute.

Unul dintre soferii sanctionati este G. Alexandru, de 21 de ani, din Iasi, care potritvit IPJ Iasi „a condus un autoturism pe strada Pacurari, iar la o trecere de pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar in traversarea strazii, din dreapta sa. De asemenea, nu avea asupra sa actele masinii, iar placuta de inmatriculare din partea din spate era murdara. A fost sanctionat contraventional cu suma de 1170 de lei si s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.”

Foto: antena3.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii