A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716095572.2442.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni continua actiunea „Sarbatori in siguranta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-12-2014, ora 09:24

Politistii ieseni continua actiunea „Sarbatori in siguranta”

Articol de Cristian Amariei
Pe data de 12 decembrie, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie, impreuna cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Infractiunilor Economice si lucratori din cadrul ANSVSA si ANPC, au efectuat o actiune pentru verificarea agentilor economici care produc, achizitioneaza si comercializeaza produse din carne sau preparate din carne, pentru prevenirea infractiunilor de contrabanda cu alcool si tutun, pentru prevenirea absenteismului scolar si asigurarea unui climat de siguranta pentru participantii la trafic.

S-a actionat in piata Nicolina, in zona unitatilor de invatamant din proximitatea Sectiei 5 Politie si nu numai.

„Au fost verificati mai multi agenti economici, fiind aplicate 27 sanctiuni contraventionale, in valoare de 5000 lei. A fost confiscata cantitatea de 112 litri de alcool, 22 kg de biscuiti si 45 kg de bomboane. Au fost confiscate 1500 tigarete. Au fost depistate 5 persoane banuite de comiterea unor infractiuni, care au fost conduse la sediul politiei pentru cercetari.”, informeaza IPJ Iasi.

De asemenea, au fost depistati absentand de la orele de curs 14 elevi, despre care urmeaza a fi informate unitatile de invatamant, unde acestia studiaza.

Foto: rnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii