A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714160990.5209.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii ieseni, alaturi de elevi la inceputul anului scolar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-09-2014, ora 08:05

Politistii ieseni, alaturi de elevi la inceputul anului scolar

Articol de Ana-Maria Onofrei
Peste 300 de politisti ieseni se vor afla in strada, in zona scolilor si liceelor, cu ocazia inceperii noului an scolar.

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, chestor de politie Scripniciuc Ioan, a dispus luarea unor masuri suplimentare pentru un inceput de an scolar in siguranta. In acest sens, luni, 15 septembrie, 318 de politisti vor fi alaturi de elevi, parinti si cadre didactice, cu ocazia inceperii unui nou an de invatamant.

Cei 243 de politisti de ordine publica, 35 de politisti de la rutiera, 9 de la prevenire si 31 de politisti de la alte structuri, vor actiona, suplimentar fata de dispozitivul curent, in zona scolilor si liceelor din jud. Iasi.

Politistii vor actiona pentru depistarea si luarea masurilor legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica.

Echipajele de politie rutiera vor fi prezente, in zona intrarilor in scoli, in intervalele orare in care se efectueaza intrarea si iesirea de la cursuri a elevilor.

Foto: mnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii