ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-07-2016, ora 08:11

Politistii din Iasi ancheteaza cazul cainilor ingropati in smoala

Articol de Cristian Amariei
Politistii din Iasi ancheteaza un caz de cruzime iesita din comun. Patru caini au fost ingropati in smoala si au fost gasiti aproape fara suflare de un trecator. Cei patru pui au fost dusi la o clinica veterinara unde medicii au reusit din fericire sa-i salveze. Nu se stie inca cine si de ce ar fi chinuit astfel animalele.

Catalin Pavaliu, director Fundatia Sky: „Cei patru catelusi au fost gasiti exact aici in acest perimetru unde se afla smoala acum acoperita, dar atunci era descoperit, smoala era probabil proaspat turnata si ei, saracii, se chinuiau sa iasa din ea, dar evident ca nu mai aveau cum.”

Cruzimea de care au dat dovada cei care au aruncat animalele in smoala i-a lasat fara cuvinte pe medicii veterinari. Cei patru caini, frati erau aproape morti cand au fost adusi la cabinet.

„Acestia doi au fost cei mai gravi, erau prinsi in proportie de 75-80% in smoala. Acesta in particular avea atat ochiul drept cat si nasul si portiunea aceasta a gurii pur si simplu acoperita de smoala precum este mana mea.”

Cei care au salvat cateii au depus plangeri la Politia Judeteana si la Politia Animalelor din cadrul Directiei Sanitar Veterinare. Spera ca vinovatii sa fie gasiti rapid si pedepsiti.

- Vai de capul meu, cine a putut sa faca asa ceva?

- Asta speram sa ne ajutati dumneavoastra sa aflam.

Si localnicii sunt ingroziti.

„Am vazut recunosc pe un canal de socializare imaginea si efectiv nu am putut sa citesc tot articolul, nu pot sa cred asa ceva.”

„Nu inteleg cine a facut chestia asta si daca se stie sa-i pedepseasca pe respectivii, nu exista in secolul XXI sa faci asa ceva.”

Tratamentul celor patru catei este platit din banii fundatiei care i-a salvat.

Olga Bejan, reporter Digi24: „Acesti patru catei sunt frati si nu au mai mult de doua luni. Sunt jucausi si in afara oricarui pericol. Saptamana viitoare vor fi externati si asteapta sa fie adoptati de o familie care sa aiba grija de ei.”

Cei care au chinuit animalele ar putea ajunge in inchisoare pentru 2 ani, daca vor fi prinsi.

Surs: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, politie, caini, ancheta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  04.08.2017 15:59

wh0cd960893 effexor nolvadex epivir hbv confido doxazosin 4 mg tablet propeciaoffers.com casodex

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii