A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713597312.4588.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii de frontiera ieseni au confiscat aproape 5000 de pachete de tigari transportate peste Prut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
02-08-2012, ora 15:05

Politistii de frontiera ieseni au confiscat aproape 5000 de pachete de tigari transportate peste Prut

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au confiscat 98.000 tigarete cu timbru de accize R. Moldova transportate peste raul Prut, de catre patru cetateni din R. Moldova. Unul dintre acestia a fost retinut de politistii de frontiera ieseni, iar ceilalti trei au fost retinuti pe teritoriul R.Moldova de catre autoritatile de frontiera vecine.

„In data de 1 august a.c., in jurul orelor 03.45, politistul de frontiera de serviciu la Sistemul Optronic de Recunoastere cu Instalari pe Catarg, a observat 4 persoane cu bagaje in spate, care se deplasau de la raul Prut, pe directia localitatii Victoria, judetul Iasi. Patrula formata din doi politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi s-a deplasat imediat in zona si a retinut o persoana, de sex masculin, ce a relatat faptul ca este Alexandr L., in varsta de 20 de ani, cetatean R. Moldova si a trecut inot raul Prut din R. Moldova in Romania, in jurul orei 03.00, impreuna cu alti trei conationali, fiecare transportand cate un colet cu tigari, iar hainele le-a lasat pe teritoriul R.Moldova la malul raului Prut.”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Pe teritoriul romanesc au fost gasite patru colete invelite in folie neagra in care se aflau 4.900 pachete tigari marca “Plugarul” cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare de 22.483 lei.

Cei patru cetateni din R.Moldova sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor decontrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii