A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714091401.8514.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Iasi, pregatiti pentru afluxul de calatori din perioada sarbatorilor.
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-12-2015, ora 09:24

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Iasi, pregatiti pentru afluxul de calatori din perioada sarbatorilor.

Articol de Madalina Irimia
In perioada Sarbatorilor de iarna multi dintre cetatenii din R. masMoldova se reintorc de la munca din state ale UE pentru a-si petrece aceste zile impreuna cu familia si rudele.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada, in punctele de trecere a frontierei, se prefigureaza o crestere a traficului de persoane si mijloace de transport, sens in care, pentru evitarea aglomerarilor, conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi a dispus toate masurile aflate in competenta pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control eficient, operativ si civilizat.

Astfel, s-au luat masuri de suplimentare a personalului care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor, de crestere a numarului arterelor de control din punctul de frontiera, in limita configuratiei acestuia, mentinerea in stare de operativitate a tuturor mijloacelor de comunicatii si informatica si pregatirea personalului in vederea asigurarii interventiei rapide in zona de competenta, pentru rezolvarea unor eventuale situatii deosebite.

„Reamintim ca, incepand cu luna noiembrie a.c., Politia de Frontiera Romana, in cooperare cu celelalte institutii care au atributii in punctele de trecere a frontierei, efectueaza verificari sistematice cetatenilor din state membre UE si non-UE care tranziteaza frontiera, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara, in conformitate cu prevederile legislatiei interne si internationale.
Scopul acestor masuri este prevenirea tranzitarii frontierei de catre persoane, provenite din state aflate in zonele de conflict, care pot derula activitati ce reprezinta o amenintare reala la adresa securitatii interne si externe.
In acest sens, apelam la intelegerea celor care tranziteaza frontiera in aceasta perioada si precizam ca au fost dispuse toate masurile aflate in competenta institutiei pentru reducerea timpilor de asteptare.”, declara reprezentantii ITPF Iasi.
Politia de Frontiera a pus la dispozitia participantilor la traficul transfrontalier numarul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul in care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizarile fiind preluate de catre politistii de frontiera care vor actiona in consecinta, legal, de la caz la caz.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  09.06.2017 07:34

wh0cd8134106 buy suhagra sildalis clindamycin buy levaquin ventolin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii