ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 08:57

Politistii de frontiera au descoperit 67.000 de tigarete burdusite in masina unui iesean

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au intocmit dosar penal pe numele a doi cetateni romani sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, dupa ce au descoperit, in autoturismul cu care acestia se deplasau, 67.000 tigarete de provenienta R. Moldova.

Pe 16 februarie, pentru valorificarea unor informatii, politisti de frontiera din cadrul STPF Iasi si SPF Iasi au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tutun.

„In cadrul actiunii, lucratorii nostri au oprit in trafic pentru control, in pe DJ 249 A, un autotursim marca Opel Astra, condus de cetateanul roman Costel I., in varsta de 36 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi, despre care existau informatii ca are preocupari in sfera infractionala a traficului ilicit cu tutun, fiind depistat in data de 10 noiembrie 2014, incercand sa introduca ilegal in Romania țigarete de contrabanda. Barbatul era insotit de cetateanul roman Petrea I., in varsta de 25 ani.”, a precizat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

In urma controlului asupra autoturismului, politistii au descoperit pe bancheta din spate doua colete voluminoase, fapt pentru care persoanele si autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi.

La controlul amanuntit, politistii de frontiera au constatat ca in coletele din masina erau 67.000 tigarete diferite marci.

Cu privire la cele constatate cei doi barbati au declarat ca au gasit coletele si intentionau sa le transporte la o structura a politiei de frontiera din municipiul Iasi.

Barbatii sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

A fost dispusa masura retinerii intregii cantitati de tigari, in valoare de 29.753 lei, si a autoturismul, in valoare de 6.000 euro, in vederea confiscarii, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: ziarulevenimentul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  07.07.2017 08:24

wh0cd957335 generic finasteride 1mg no prescription

   
Erickaller,  13.05.2017 09:18

wh0cd7666536 cialis online buy

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii