ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-05-2016, ora 08:42

Politist din Iasi, inregistrat cand injura o adolescenta de 17 ani

Articol de Cristian Amariei
Un politist local din municipiul Iasi a fost trimis in judecata de procurorii ieseni dupa ce a abuzat fizic si verbal o fata de 17 ani pe care o escorta catre secaia de Politie.

Agentul a fost provocat de minora, care l-a inregistrat cu un telefon mobil. Procurorii ieseni arata in rechizitoriu ca fapta a fost comisa pe 11 august 2014, aproape de miezul noptii, atunci cand doua tinere, printre care si partea vatamata din dosar, au intrat in conflict cu un angajat al unui hotel din zona deoarece fetele faceau mizerie.

Un trecator a intervenit si le-a cerut celor doua tinere sa se potoleasca, moment in care una dintre ele l-a lovit cu palma peste fata. Trecatorul a sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj al Politiei Locale, care le-a ridicat pe cele doua adolescente pentru a le duce la sectie.

Din inregistrarea audio-video depusa la dosar de numita P.A.G., se observa cum, pe timpul transportului catre sediul Politiei Locale Iasi, din bulevardul stefan cel Mare, agentul Alexoaie i-a adresat numitei E.S., in timp ce o tinea de maini pe bancheta din spate a dubei mentionate, injurii: Biserica ma-ti! imi spui tu mie c***e?; in noaptea asta te omor! Tu ma injuri pe mine? In mortii ma-tii de javra!; in noaptea asta o sa stai pe arest si o sa vezi tu ce o sa patesti! Sa ma injuri tu pe mine! Sa o injuri pe ma-ta...“, se arata in rechizitoriu.

In document se mai precizeaza ca E.S. ar fi fost lovita de doua ori cu palma in zona abdomenului. La un moment dat, pe filmarea depusa la dosar se aude cum un coleg de-al lui Alexoaie ii spune acestuia sa le lase in pace pe cele doua fete, intrucat acestea se aflau in stare de ebrietate. Ancheta si pentru cele doua fete „Pe timpul sederii in sediul Politiei Locale, cele doua tinere au avut comportamente violente, in sensul ca au lovit cu piciorele mesele si scaunele din sala de instruire, s-au trantit pe jos si au adresat cuvinte jignitoare politistilor locali“. Procurorii au deschis un dosar in care fac cercetari pentru ultraj, fapta de care sunt acuzate cele doua tinere. La audieri, Alexoaie a negat faptele, spunand ca nu a lovit-o pe E.S. intentionat si ca nici nu a injurat-o. „Deocamdata, la adresa institutiei noastre nu a aparut nicio informare prin care sa ni se comunice ca a fost trimis in judecata. in momentul in care vom primi aceasta notificare, daca este pentru purtare abuziva, atunci functionarul va fi suspendat din functia publica“, a precizat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Sursa: adevarul.ro
     
Tag-uri: iasi, politist, injurii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  10.02.2017 12:01

wh0cd910795 valtrex bentyl price PRAZOSIN Benicar

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii