A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715786683.5274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politia Ieseana va participa la parada militara organizata pe 1 Decembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-11-2014, ora 09:21

Politia Ieseana va participa la parada militara organizata pe 1 Decembrie

Articol de Madalina Irimia

Politia Ieseana va participa cu tehnica din dotare la parada militara, organizata de Ministerul Apararii Nationale – Garnizoana Iasi in Piata Unirii, in data de 1 Decembrie, intre orele 09.00-11.30, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Astfel, vor participa la parada militara doua autospeciale, autovehicule performante, folosite in misiuni de insotire a coloanelor oficiale, de patrulare si de interventie rapida pe drumuri nationale, dar si de supraveghere si control al traficului rutier. Acestea sunt dotate cu binecunoscutul aparat de masurare a vitezei - AUTOVISION - denumit si radar invizibil.

Vor urma autospecialele Serviciului pentru Actiuni Speciale, dotate cu echipament de protectie balistica si echipamente speciale de executare a misiunilor specifice. Acestea sunt 4X4, permitand accesul in toate locatiile, fie ele greu accesibile, pe timp ploios sau iarna. Autospecialele sunt folosite pentru rezolvarea situatiilor de criza, ce necesita interventia prin metode si procedee specific, pentru capturarea sau neutralizarea infractorilor periculosi sau inarmati cu arme de foc, eliberarea ostaticilor, a persoanelor rapite sau sechestrate.

Va mai participa la defilare o autospecial a a pirotehnistilor, destinata interventiei lucratorilor pirotehnisti, acolo unde sunt depistate dispozitive explozive, pentru anihilarea si distrugerea acestora.

Foto: digi24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii