A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715902185.0488.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Poli Iasi, cel mai bun club studentesc din tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-12-2015, ora 11:44

Poli Iasi, cel mai bun club studentesc din tara

Articol de Madalina Irimia
CS Politehnica Iasi a fost declarat cel mai bun club sportiv studentesc din Romania in acest an. Performanta a fost obtinuta ca urmare a celor sase titluri de campioana nationala cucerite la echipe si a rezultatelor obtinute la sporturile individuale.
„Total medalii, plan international, au fost aur 13, argint - 11 si bronz. Pe plan national, 45 de medalii de aur, 33 de argint si 38 de bronz, ceea ce inseamna ca total medalii sunt 152 in anul 2015,” a spus Leonida Antohi, presedinte CS Politehnica.

Cel mai bun sportiv al clubului in acest an a fost desemnat Vladut Simionescu. Judoka pregatit de Costel Naftica s-a accidentat grav pe finalul anului si va rata participarea la Olimpiada de anul viitor.

„Din pacate, am parte de un nou ghinion. Imi pare foarte rau, pentru ca incepusem anul foarte promitator, chiar cu o medalie de aur. Din pacate, drumul meu spre Rio s-a incheiat aici, mult prea devreme,” a declarat Vladut Simionescu, judoka CS Politehnica.

Pe podiumul celor mai buni sportivi ai CS Politehnica au mai urcat puscasul Iordache Dragomir si sahista Irina Bulmaga.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii