ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
16-08-2012, ora 15:37

Podeaua autoturismului „dublata” cu tigari de contrabanda

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectorii vamali au descoperit ascunse si nedeclarate intr-un autoturism 10.000 de tigarete, pe care un cetatean din R. Moldova intentiona sa le introduca ilegal in tara.

In ziua de 14 august, in jurul orelor 12.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova, Alexandru H., in varsta de 41 ani, conducand un autoturism marca Renault.

Pentru valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.

In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate in podeaua autoturismului 10.000 tigarete Winston cu timbru de acciza R. Moldova”, informeaza IJPF.

Inspectorii vamali au luat masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii si au sanctionat contraventional persoana in cauza cu suma de 7.500 lei.

Politistii de frontiera au luat masurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele cetateanului moldovean.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii