A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713475937.0452.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Planul de Mobilitate Urbana Durabila, in dezbatere publica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-03-2016, ora 08:54

Planul de Mobilitate Urbana Durabila, in dezbatere publica

Articol de Cristian Amariei
Marti, 15 martie, de la ora 17.30, iesenii sunt asteptati in Sala Vasile Pogor a Primariei pentru a dezbate Planul de Mobilitate Urbana Durabila, plan strategic care stabileste proiectele cheie de implementat in urmatorii 15 ani in vederea unui transport sustenabil si durabil la Iasi.

Strategii de dezvoltare

Planul Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) va contura strategii, initiative de politici, proiecte cheie si prioritati in vederea unui transport durabil, care sa sustina cresterea economica durabila din punct de vedere social si al protectiei mediului in polul de crestere format din Municipiul Iasi, 13 comune si 5 comune cu titlul de membru observator in Zona Metropolitana Iasi. Printre alte obiective, PMUD urmareste implementarea de proiecte care sa asigure un transport public integrat, eficient si accesibil, incurajarea deplasarilor cu bicicleta, imbunatatirea sigurantei si a conditiilor de mediu.

Modernizari ale infrastructurii

Planul de actiune vizeaza interventii asupra retelei stradale, printre proiectele luate in discutie fiind, spre exemplu, realizarea unei variante de ocolire Sud pentru traficul usor, unei legaturi intre zona comerciala ERA – Centura usoara Sud – DC 27, reorganizarea circulatiei pe Bv. Independentei, varianta de ocolire Nord‐Vest, intre DN 24 (spre Sculeni) si DN 28 (spre Tg. Frumos), pasaj suprateran pietonal si pentru biciclete intre cartierul Carpati si Piata Nicolina, reabilitarea str. Trei Fantani. In ceea ce priveste transportul public, PMUD presupune proiecte de reabilitare a infrastructurii de tramvai in zonele Vladimirescu, Padurii, Tutora, reabilitarea infrastructurii de tramvai Iasi ‐ Dancu, sistem de managementul transportului public si e‐ticketing, innoirea parcului de vehicule destinat transportului public, extinderea si modernizarea depourilor din municipiul Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii