A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714133313.6238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pista de bicicleta cu capcane, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-12-2015, ora 08:34

Pista de bicicleta cu capcane, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
La Iasi, proiectul unei piste de biciclete la standarde europene s-a impotmolit. Traseul se opreste brusc intr-o banca. si nu este singurul obstacol pentru biciclisti. De-a lungul pistei sunt tot soiul de capcane, capace de canal sau gropi.

„E mai riscant sa mergi pe pista decat pe strada”, spune un biciclist.

Gropile si bancile care apar din loc in loc pe pista din Iasi o fac greu accesibila, asa ca oamenii prefera sa o ocoleasca.

- E facuta bine, pentru biciclisti ca sa cada in ea. Puteau sa faca bucata asta. Ce era greu de turnat un pic de asfalt? Asta e Romania noastra!

- Daca trece un copil cu bicicleta, el poate nu vede, seara daca nu e curent perfect pe strada, cade in cap, isi rupe capul, mainile.

Noile piste pentru biciclete de la Iasi sunt considerate de catre biciclisti inutile sau adevarate curse cu obstacole pentru ca de-a lungul lor se intalnesc gropi, capace de canal, stalpi sau chiar se termina intr-o banca.

Proiectul, in valoare de 20 de milioane de euro, din bani europeni, a vizat atat reconstructia unei pasarele, cat si refacerea strazilor pe o lungime de peste 2.700 de metri. Autoritatile locale sustin ca este un castig pentru ieseni.

Mihai Chirica, primar interimar:Acest proiect a reconectat doua cartiere importante Nicolina 1 si Nicolina 2 la oras prin redeschiderea liniei de transport dupa 18 ani de intrerupere.”

Constructorul recunoaste ca sunt unele probleme, dar spune ca le va remedia.

Ioan Cordun, directorul tehnic al firmei de constructii: „Ca orice lucrare de constructie si aceasta lucrare beneficiaza de o perioada de garantie de un an de zile, perioada in care daca cumva apar defecte datorita diferitelor motive, acele defecte sunt obligatoriu remediate pe cheltuiala constructorului.”

Pista a fost inaugurata in urma cu o saptamana, dupa mai bine de doi ani de lucrari.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii