A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715461706.5015.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pista Aeroportului International Iasi este operationala pe intreaga lungime de 2.400 de metri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-10-2014, ora 10:31

Pista Aeroportului International Iasi este operationala pe intreaga lungime de 2.400 de metri

Articol de Cristian Amariei

Incepand de ieri, 16 octombrie, pista Aeroportului International Iasi este operationala pe intreaga lungime de 2.400 de metri.

Cu aceasta ocazie, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, impreuna cu cei doi vicepresedinti, Victorel Lupu si Alin Aivanoaei, si consilierii judeteni, au efectuat o vizita pe pista. „Este o zi importanta in viata Iasului, in viata Moldovei: este ziua in care pista noua de la Iasi este operationala pe intreaga sa lungime. Sunt finalizati toti cei 2.400 de metri, cu toate marcajele, sistemul de balizaj si cu procedurile de publicitate la nivel international aferente. Toate companiile aeriene pot ateriza si decola pe intreaga lungime a pistei, iar interesul acestora pentru Iasi va creste. Aeroportul modernizat este calea prin care Judetul Iasi si intreaga Moldova isi vor descoperi bunastarea si viitorul. Aceasta este poarta principala de intrare in Iasi, poarta prin care vor veni investitorii. Cu aceasta pista si cu noul terminal, pe care il vom termina anul viitor, vom construi un nou aeroport si vom crea sansele Iasului de a redeveni o capitala si Moldovei de a scapa din subdezvoltare si din saracie.”, a declarat Cristian Adomnitei.

Marius Bodea, Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi, a precizat ca, din acest moment, pe aerogara ieseana nu mai exista restrictii de zbor. „Cu exceptia Airbus A380, care nu poate ateriza nicaieri in Romania, indeplinim toate conditiile pentru ca orice companie aeriana sa opereze cu aeronave mari. In masura in care economia judetului va solicita existenta activitatii de cargo pe Aeroportul International Iasi, fapt care ne preocupa si e un obiectiv solicitat Ministerului Transporturilor pentru a fi inclus in Masterplanul general de transport, avem suprafata necesara in proprietatea Consiliului Judetean si in administrarea Aeroportului. Proiectul de 3.000 de metri initial a fost etapizat. Prima etapa prevedea constructia a 2.400 de metri, urmand ca restul lungimii sa fie executata in mod special pentru transportul de marfuri”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  17.05.2017 23:07

wh0cd4498512 Cialis Pills

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii