A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716018842.8282.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Pietarii" , in vizorul comisarilor de la Protectia Consumatorului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-08-2012, ora 16:39

"Pietarii" , in vizorul comisarilor de la Protectia Consumatorului

Articol de Anca Gabriela Cretu

Pietele si chioscurile sunt in aceste zile tinta inspectorilor de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Iasi. Acestia verifica regulile de depozitare ale alimentelor.

Astazi am efectuat o actiune de control la Piata Chirila. Aici, unul dintre operatorii economici avea doua cofraje de oua, tinute la temperature de peste 25 grade Celsius, cand acestea ar trebui sa fie tinute la maximum 18 grade. De asemenea la standul aceluiasi operator era mizerie. Micii erau refrigerati si tinuti la caldura, in loc sa fie depozitati la temperaturi de -18 grade. Acesta risca o amenda cuprinsa intre 2000 si 20 000 de lei”, a declarat comisarul sef al CJPC Iasi, Daniel Piftor.

In plus, administratorul Pietei Chirila nu avea in momentul controlului buletinul de verificare metrologica al cantarului de control.

Cea mai mare surpriza am avut-o la cantarul de control. La solicitarea noastra, administratorul pietei nu ne-a putut prezenta buletinul de verificare metrologica. Dumnealui sustine ca exista acest buletin, dar nu l-a gasit la momentul controlului. Daca nu se prezinta maine la sediul CJPC cu buletinul de verificare metrologica, risca o amenda cu valoare intre 2000 si 10 000 de lei. Pentru ca s-au anuntat in continuare zile calduroase, vom continua aceste actiuni de control in piete”, a mentionat Daniel Piftor.

Foto: desteptarea.ro

     
Tag-uri: piata, amenzi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii