ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-02-2014, ora 15:47

Petru Movila trece de la PDL la PMP

Articol de Alexandra Stefanescu

Deputatul PDL, Petru Movila, a demisionat astazi din Partidul Democrat Liberal si a anuntat ca se va inscrie in Partidul Miscarea Populara.

La acest moment, in plenul Camerei Deputatilor, imi depun demisia din cadrul Partidului Democrat Liberal si imi anunt inscrierea in Partidul Miscarea Populara. Am luat aceasta decizie dupa aproape 24 de ani in acest partid. Sunt unul dintre membrii fondatorii ai PD Iasi, si in toata aceasta perioada am derulat, sub sigla PD si PDL, proiecte de succes pentru judetul Iasi. Institutul Regional de Oncologie, SMURD Iasi, infratirea Iasului cu Chisinaul, comisia de ancheta privind stoparea privatizarii Antibiotice SA, sunt doar cateva dintre proiectele care-mi poarta semnatura.Ȋnsa, evenimentele din ultimii doi ani, schimbarea mea din functia de presedinte al organizatiei judetene dupa ce am castigat alegerile interne intr-un mod corect si democratic , opozitia impotriva USL pe care am facut-o aproape de unul singur, votul consilierilor local ai PDL Iasi pentru evacuarea din spatiul pe care-l ocup de noua ani de zile, au facut ca astazi sa-mi anunt demisia din PDL.

Imi continui munca alaturi de o parte din oamenii cu care am construit tot ce se vede astazi. Voi activa ȋn Partidul Miscarea Populara si alaturi de presedintele Eugen Tomac voi duce mai departe proiectele pe care le am incepute la acest moment. Nu ma incadrez in caracterizarea pe care liderii PDL au facut-o celor 15 parlamentari care au decis ca drumul lor trebuie sa continue alaturi de PMP. Am facut opozitie impotriva USL, nu am avut conflicte cu partidul, am muncit la alegeri pentru ca filiala Iasi sa fie peste media partidului la nivel national si sunt unul dintre cei mai activi parlamentari la nivel national si deputatul de Iasi cu cele mai multe proiecte de lege devenite legi”, isi motiveaza Petru Movila alegerea.

     
Tag-uri: Petru Movila, PDL, PMP, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii