ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
10-02-2013, ora 05:15

Petru Movila a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale a PDL

Articol de Diana Dumitriu

Petru Movila a fost ales sambata, de Biroul Permanent Judetean al filialei iesene a PDL, din nou la carma Organizatiei Municipale a PDL. Astfel, Marius Spanu a mai pierdut o functie, dupa ce la alegerile din decembrie 2012 nu a mai fost votat deputat.

In sedinta largita a BPJ lui Marius Spanu i s-a reprosat slaba sa activitate in cadrul organizatiei si rezultatele proaste inregistrate la alegerile din 2012. Inlocuirea fostului deputat Marius Spanu cu deputatul Petru Movila a fost votata cu o majoritate covarsitoare. Dintre cei prezenti au fost inregistrate doar o abtinere si un vot impotriva. Petru Movila a mai fost presedinte in perioada 2005-2008. Din Biroul Permanent Local mai fac parte deputatul Camelia Bogdanici, consilierul local Constantin Barhala, in calitate de prim-vicepresedinti, Marian Uscatu este secretar general, iar printre altii, consilierii Constantin Axinia si Catalin Morosanu, vicepresedinti. Noul BPL este interimar si se va ocupa de convocarea Consiliului de Coordonare Local.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Anton,  10.02.2013 16:26

Pai cand sa faca Spanu ceva pentru organizatie, daca era tot timpul pe la televiziuni sa-l pupe pe Basescu? Petru Movila, este un politician de viitor, capabil insa a gresit partidul! Ii doresc succes!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii