ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
04-07-2012, ora 12:56

Petru Movila: S-au intors armele impotriva statului de drept

Articol de Madalina Irimia

Deputatul PDL Petru Movila catalogheaza actiunea liderilor USL drept un atac murdar, josnic, la adresa statului de drept.

USL vrea de toate. Dupa ce au evaluat pierderile din ultima perioada au realizat ca pierd razboiul, in varianta corecta, constitutionala. Cum alegerile parlamentare isi anunta intr-un scurt timp prezenta, au considerat ca e momentul sa amortizeze pierderile.

Asa ca au uitat de tot ce inseamna lege, de tot ceea ce inseamna Constitutie si au cerut totul: Avocatului Poporului, modificarea Legii Curtii Constitutionale, inlocuirea judecatorilor din CCR, inlocuirea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor si initierea procesului de suspendare a presedintelui Romaniei.

Mai conteaza ca legea spune ca cei doi presedinti pot fi inlocuiti doar la cererea grupului parlamentar din care fac parte, sau ca este departe de a fi constitutional ceea ce fac ei?

Prostie, disperare dusa la extrem sau sete de putere nemasurata? Pentru ca au pierdut o buna parte din electorat si din elita tarii, au considerat ca e momentul sa amortizeze pierderile pana ce nu pierd totul”, a precizat Petru Movila.

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii