ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
09-12-2012, ora 17:10

Petru Movila: “Constantin Adascalitei a impartit astazi materiale electorale cu insemnele aliantei pe care o reprezinta”

Articol de Diana Dumitriu

Candidatul USL la functia de deputat din partea Colegiului Tibanesti, Constantin Adascalitei, incalca legea in mod flagrant in ziua alegerilor, se plange contracandidatul acestuia, deputatul PDL Petru Movila .

"Fara sa ii pese de faptul ca astazi nu se face campanie electorala, conform prevederilor legii 35/2008 actualizata, candidatul USL a impartit in plina zi materiale electorale cu insemnele aliantei pe care o reprezinta", spune Petru Movila.

In urma acestor incidente, lui Adascalitei i-a fost facuta o plangere la sectia de politie din comuna, la care au fost atasate dovezile care atesta faptul ca USL inca este in campanie electorala.

De asemenea, incidente electorale au mai fost semnalate si in comunele Voinesti si Popricani, unde primarii celor doua localitati transporta oameni la sectiile de votare.

"Si in acest caz, avem dovezi ca primarii USL au incalcat legea in mod flagrant. Incidentele de astazi arata modul in care USL a facut campania in toata aceasta perioada – o campanie murdara, bazata pe mijloace indoielnice si de intimidare la adresa sustinatorilor ARD", mai spuneMovila.

     
Tag-uri: USL, ARD, Petru Movila, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii