A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714131316.8728.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste o 1.500 de pelerini au participat la “Calea Sfintilor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
12-10-2012, ora 21:22

Peste o 1.500 de pelerini au participat la “Calea Sfintilor”

Articol de Diana Dumitriu

Sfintei Cuvioase Parascheva si Sf Cuvios Teofil au fost plimbate pe strazile din centrul Iasiului., numită pelerinajul Calea Sfintilor.

Procesiunea a avut loc pe strazile centrale ale municipiului resedinta, din imediata apropiere a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, pana la Biserica "Sf. Nicolae Domnesc".

Dupa ceremonialul religios, oficiat in apropierea Bisericii Sfantul Nicolae Domnesc, raclele cu moastele celor doi sfinti au fost purtate, in prezenta a aproximativ 1.000 de persoane, de peste 100 de clerici veniti din toate lacasele de cult ale Arhiepiscopiei Iasilor, carora li s-au alaturat studenti de la Facultatea de Teologie Ortodoxa si calugarite din manastirile Moldovei.

Cele doua racle vor fi depuse in continuare in baldachinul special amenajat in curtea mitropolitana, pentru ca pelerinii sa se poata inchina la ele pana pe 15 octombrie.

Potrivit celor care asigura ordinea si paza, de joi dimineata, de cand moastele Sfintei Parascheva au fost scoase din catedrala mitropolitana, si pana miercuri seara, la racla s-au inchinat 58.000 de persoane.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii