A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713929848.8846.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Peste 9.000 de tigari de contrabanda ascunse in banchetele si portierele unui autoturism de lux
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2015, ora 09:54

Peste 9.000 de tigari de contrabanda ascunse in banchetele si portierele unui autoturism de lux

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera galateni au descoperit, ascunse in banchetele fata si in portierele unui autoturism, peste 9.000 tigarete, pe care un cetatean roman incerca sa le introduca in Romania.
Pe 1 octombrie, in jurul orei 00.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Galati- rutier din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul roman Adrian M., in varsta de 28 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes ML, inmatriculat in Italia.

In baza informatiilor existente la nivelul punctului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a efectuat un control amanuntit asupra autoturismului.
In urma verificarilor au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in banchetele din fata si in portierele autoturismului, 9.180 tigarete marca Ashima.

Conform prevederilor legale, tigaretele in valoare de 5.508 lei au fost confiscate, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 de lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii